RING OSS - 08-124 201 72

Markarbete Stockholm

RING OSS - 08-124 201 72

Om oss

Om oss som arbetar med markarbete i Stockholm

Välkommen till Abima Gruppen AB!  Vi är ett familjeföretag som erbjuder BRF:er, byggföretag och privatpersoner våra tjänster med alla typer av markarbete i Stockholm. Vårt företag arbetar med entreprenader och erbjuder en helhetslösning som rymmer olika tjänster inom markarbete. Vi åtar oss projektering, markanläggning, trädgårdsskötsel och underhåll av gröna ytor, vilket vi har gjort under de senaste 50 åren.

Arbetar i hela Stockholm

Vår målsättning är att vårda hela Mälardalens gröna miljö och arbetar därför med markarbete i Stockolm med varsam hand så att den fina miljön inte skadas. Under de 50 år, som vi har varit verksamma, har vi skaffat oss en stor erfarenhet av alla typer av markarbete i Stockholm. Vår vison är att erbjuda en välvårdad och sund utemiljö så att så många som möjligt ska kunna vistas utomhus.

Fokus på miljö och hållbarhet

Vi arbetar alltid med fokus på kvalitet och hållbarhet för framtiden och besitter en stor erfarenhet av att kunna upptäcka eventuella brister i utemiljön. Vi vill gärna bidra till lösningar som gör utevistelsen möjlig för så många som möjligt. 

Välkommen att kontakta oss för kostnadsfri offert för markarbete i Stockholm!